Vacatures

Autotechnicus m/v

40 uur per week (voltijd)

Uitgebreide technische kennis, servicegericht, flexibel en enthousiast. Dit zijn de kwaliteiten die passen bij de dame/heer die wij zoeken.

 

Functieomschrijving

Als autotechnicus voer je zelfstandig onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit en zorg je voor het afleveringsklaar maken van de auto en het inbouwen van diverse apparatuur. Je beoordeelt de staat van een auto en maakt een inschatting van de benodigde reparaties. Indien van toepassing behoort het uitvoeren van Apk-keuringen ook tot je takenpakket.

 

Profiel

Je bent een gemotiveerde teamplayer, servicegericht en goed in het stellen van diagnoses. Je hebt een afgeronde auto technische opleiding en kennis van moderne auto-elektronica. Uiteraard ben je in het bezit van je rijbewijs.

Het in bezit hebben van een certificaat APK-keurmeester is een pre.

 

Wij  bieden

Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, marktconform salaris en werken in een informele sfeer met een leuk team enthousiaste collega’s.

Tevens bieden we de gelegenheid om trainingen en opleidingen te volgen.

 

Bedrijfsprofiel

Autoservice van den Broek is al ruim 33 jaar een vertrouwd adres in Veghel en omstreken voor de aanschaf van een nieuwe auto of occasion en onderhoud van alle merken auto’s.

Wij zijn aangesloten bij de Bosch Car Service formule.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim van den Broek: telefoon 0413 342034.

Je sollicitatiebrief voorzien van CV kun je per e-mail sturen naar: wim@wvdbroek.nl