Welkom bij Bosch Car Service van den Broek te Veghel

 

 

Bosch Car Service van den Broek bestaat sinds 1984 en is uitgegroeid tot een zeer dynamisch autobedrijf. Wij zijn bekend met alle merken zowel op het gebied van verkoop als onderhoud en service. Pas als een klant met een grote glimlach wegrijdt is eigenaar Wim van den Broek pas tevreden.

 

Onderhoud & Reparaties van A tot Z.

 

Klantvriendelijkheid, service en duidelijkheid staan bij ons voorop. Wij willen u als automobilist de garantie kunnen geven dat u een veilige auto rijdt. Wij zorgen ervoor dat u onverzorgd tot de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden. Wanneer wij een onderhoudsbeurt uitvoeren komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij maken duidelijke afspraken met u omtrent reparaties en kosten. Wanneer u een APK met een grote onderhoudsbeurt uit laat voeren hebben wij speciale tarieven.

 

APK-keuring

 

Wij voeren APK-keuring uit voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens (<3500kg).

 

 

Bosch Car Service APK: Vertrouwen op kwaliteit!

 

De verplichte APK keuring van uw auto is er op gericht om uw auto veilig te houden. Vroegtijdig defecten opsporen heeft er voor gezorgd dat we in Nederland steeds minder ongelukken krijgen die zijn veroorzaakt door technische mankementen Over de APK denken wij bij Bosch dus niet lichtzinnig. Als uw auto door de keuring komt, dan voldoet hij aan alle eisen. We zijn streng en adviseren u direct op welke onderdelen uw auto reparatie behoeft. Eerlijk en transparant. Elk Bosch Car Service bedrijf heeft een eigen APK keurmeester in dienst. Dat geeft u de prettige garantie dat u de kwaliteit en service krijgt die u van ons gewend bent.

Wat wordt er gekeurd bij de APK?.

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: Uitlaatgassen, roetmeting, viergasmeting
  • Algemeen: Het Voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof

 

Aircoservice

 

Een airconditioner koelt niet alleen, maar haalt bovendien vocht uit de lucht. Deze twee eigenschappen zorgen voor een aangename luchtstroom en een heerlijk klimaat in de auto. Dat goede klimaat is bovendien bevorderlijk voor uw veiligheid. Zowel bestuurder als passagiers raken minder snel vermoeid als de temperatuur in de auto oké is. Dat wilt u graag zo houden, toch ?. Maar weet u eigenlijk wel dat een airco in uw auto onderhoud nodig heeft?

 

Wij zijn specialist in aircosystemen voor alle merken.